Jag har fått jobb!! Igen :p

Wihoo.. Jag har fått jobb igen :p Var tvungen att säga upp mig på de andra .. lite synd för chefen där var en tia!! Skit bra tjej verkligen.. Men jag känner på mig att det kommer gå bättre på de här andra jobbet.. och eftersom vi jobbade me provision på både jobben så hade jag inge o förlora, eftersom med de nya jobbet så jobbar vi med 4 jätte stora märken :) Och det är en grym provision faktiskt.. Idag har vi haft utbildning och man fick prova o ringa lite.. Men imorrn börjar allt ! Kommer gå grymt bra right? :D



---




un poquito de cumbia











Coolaste introt..

Såg nyss på det här introt av CSI säsong 10..  Kommer klistra mig framför tvn och se på avsnittet..skit coolt!! Så godnatt!! pusspuss


kids are always cuute..



Nämen stackars
lilla älskling.. :( Soooo cute..



Porslindockor..

Dom här porslindockorna fick brudparet i present, dock inte av oss..
Tycker att porslindockor är bland de läskigaste som finns! Asså jag blir skit rädd av dem.. Det måste väl vara för skräckfilmer osv som man sågn är man var liten.. Men kom igen, visst ser det ut som att det döljer ondska bakom dess vackra ögon ? :o ...


Lite bilder från fikat iaf..

Brudparet :)

 



Gott gott :)

Jessica o Nils.



Moii...



Gull gull :)



Yuummyy smörgåstårta <3


J'vla idiotiska taxifirma!

Igår så gifte Marcela & hesham sig.. De skulle ha ett väldigt enkelt bröllop på rådhuset följt av fika.. Mamma och jag var bjudna och bröllopet började klockan 15.00.. Eftersom mamma kom hem klockan 14.00 från jobbet så beställde vi en taxi till klockan tio i tre.. Ja vi var sent ute men ändå, de var beställt till tio i tre.. Och oftast  så brukar dom på rådhuset vänta in 10 min extra för gäster som är sena. Klockan blev 15.00 och ingen taxi hade kommit.. Då ringde mamma taxifirman och fråga vart den var, då svarade en jävla kärring ..

Kärring- Aa men den är påväg..
Mamma- Ok, men det sa du förut också?
Kärring- Ne, de var inte dig jag pratade med.( sarkastiskt röst )

Alltså, det var jag som ringde och beställde, men skäms hon inte kärring jävel???

Klockan blev 15.10(!) och jag var så arg att jag ringde på taxifirman igen..

Jag - Du, vi har beställt en taxi till varbergagatan..
Kärring - Aa men den är påväg!!!
(hon avbröt mig)
Jag - Okej, för vi beställde den till 14.50 och nu är klockan 15.10 vi har väldigt bråttom!!
Kärring - Aha, vad har du så bråttom till då? ( sarkastisk röst)
Jag- TILL ETT BRÖLLOP PÅ RÅDHUSET SOM JAG SA NÄR JAG BESTÄLLT KÄRRINGJÄVEL!
KLICK.

Asså ni
fattar inte hur ARG jag var! Helt sjukt, ok jag kanske inte borde kallat henne kärringjävel, men seriöst har hon ingen respekt? Vad är det för jävla service.. Och kunde hon inte varit ärlig istället och sagt att det inte fanns några taxibilar lediga vid den tiden? Så kunde vi har beställt från någon annan firma eller ringt någon annan som kunde skjutsat oss? Asså fyfasiken, jag har nästan lust att ringa deras chef och kräva tillbaka pengarna, för tro fan inte att vi missa bröllopet!. Så jäkla synd :( Vi var på fikat, men ändå vafaann!!...

solo por un beso


Grymaste Bboy!!

Jag verkligen älskar programmet " So you think you can dance ".. Dom är så jäkla duktiga dansare!!

Den här killen är det grymaste jag har sett på länge.. HELT GALET GRYM, på de han gör.. Dock gick han inte vidare till top 20, men hans grej e helt galet bra!!!


Ordbajs..

Har försökt att komma på någonting att skriva om men jag är så omtumlad och tom i skallen efter en viss händelse igår.. dock är den alldeles för privat för att jag ska kunna prata om det offentligt, men kan säga att jag känner mig väldigt konstig.. En väldigt annorlunda känsla, jag vet inte om jag tycker om det eller rent ut sagt hatar det?.. Sen märkts det att min lingonvecka is on the way, jag har kraftiga humörsvägningar, gråter som ett barn ena stunder ( över ingenting :S ) och nästa stund är jag helt happy.. Förlåt, jag vet att jag förvirrade dig igår, verkligen i'm so sorry.



Jag vet varken ut eller in alltså.. :/


Muero piola con tu secreto S.



Mi alma se muere remix.



Last night was crazy!!

Whatta yr..

yrar och yrar..

Är de slut på de roliga?


= )



En liten egobild innan jag drar till jobbet :)

 

Och den här bjuder jag på! :P


WoopPiWoopPi..

Hej hej!! vilken great dag det är idag! :) Vaknade runt 10 och har varit uppe och fixat med lite grejer och om två timmar ska jag vara på plats på nya jobbet! Spännande!! :)

Hade en jättekonstig dröm, jag drömde om krig där nästan hela min familj var med i.. Vi var uppe i ett höghus när helt plötsligt höghuset börjar rasa ner och vi kunde höra bombnedslag, usch. Sedan så sprang vi mot ett hus och vi tappade fler och fler i familjen + vänner. sedan när vi var i huset kändes det tryggt tillsdet helt plötsligt börjas skjutas mot huset och alla dog förutom jag och min bror som sprang in i ett rum och ut ur en ventil .. Sedan vaknade jag.. Usch det var ingen rolig dröm inte :( Undrar vad de kan betyda?.. Krig.. usch.


Har hållt på och ändrat lite på bloggdesignen, e ganska så nöjd faktiskt... Ska se om de går att göra några små justeringar när jag har tid :) <3


Alla gillar egobilder :p





Hehe ja en stor tjej här :) Det klart man ska vara stolt över sin kropp och jag älskar mina kurvor..Dock vill jag gå ner för min egen hälsa och de är det jag försöker..Ser ut som ett assface så ni får en smiley istället:p Var hos jessica denna kvällen, och de knäckte! :)






När jag behövde dig ställde du inte upp, vilken jag ska komma till dig..pff!

:S

Fattar inte hur ett par ord på ett inlägg kunde förstöra hela min dag?.. Nej jag tänker inte bry mig.. orkar inte kängre.. ALLA FÅR GÖRA SOM DOM VILL.. Inte min grej, då ska jag fan inte ta åt mig.. Orka lixom...

 

So go ahead and have a good day! :)


Thank you for making me fighter!


After all that you put me through,
You think I'd despise you,
But in the end I wanna thank you,
'Cause you've made me that much stronger

Well I thought I knew you, thinkin' that you were true
Guess I, I couldn't trust called your bluff time is up
Cause I've had enough
You were there by my side, always down for the ride
But your joy ride just came down in flames cause your greed sold me out in shame

After all of the stealing and cheating you probably think that I hold resentment for you
But uh uh, oh no, you're wrong
Cause if it wasn't for all that you tried to do, I wouldn't know
Just how capable I am to pull through
So I wanna say thank you
Cause it


Makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
It makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
Makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter

We are beautiful!

 

Klassiker med en grym röst och grym lyrik!


Godmorgon!

Hej hej! jag är faktiskt äntligen på jätte bra humör!! Förutom att jag e lite halvt orolig för lönen imorrn.. Eftersom jag glömde att lämna in min tidsrapport den här månaden får jag bara lön av ena jobbet och där jobbade jag bara 55 timmar.. Så jag kommer ha krisigt med pengar den här månaden :(:(. Men får 3 löner nästa månad!! Haha.. Rich bitch :p  Nej verkligen inte.. Det är pengarna jag ska ha med mig ner till chile.. Något som är skit skönt är att jag har JOBB nu :) Hihi. Så skönt.. Ska jobba fram till dagen jag åker ! Kommer bli så naaajjs!

Idag ska jag STÄDA och Packa ! :) Ska ju flytta från den här lägenheten snart..  och så måste jag börja packa ner lite sommarkläder som jag ska ha med mig ner till Chile ju :)

BESIIITOOOSSSS...

 

på Sandis 20 årsdag! :) ( HAHA JAG VET att jag har sprutat paint färg på mig, men min BH & Mage syntes där blottat och nej sån bild lägger jag inte ut! :) )


SCARY SHIT!!

Kolla på den här länken och se videon " http://www.thatvideosite.com/video/school_dances_sure_have_changed " såg den på jens facebook och var tvungen att dela min åsikt!
Det är det SJUKASTE jag någonsing sett. FYFAN! Så fucking jävla hemskt!!  Det är småbarn  som dansar "perreo" det är typ en reggeatondans där man " har sex " med varandra när man dansar. ASSÅ DET ÄR SMÅBARN! och det värsta av allt är mödrarna som uppmuntrar detta!!!  Det är det mest omoraliska och sjukaste jag har sett i mitt liv!! Fyfan vad hemskt, jag blev verkligen äcklad av detta! Och sen blir föräldrarna upprörda när barna får barn i 14års åldern?.. alltså this is f*cking sick.. blir så hemskt ledsen och äcklad :(

Grattis mamma!

Idag fyller mamma år! Och vi har haft en liten reunion som vi säger på spanska.. Typ som ett familjemöte med nära och kära äta lite tårta och kaffe och sitta och snacka! jätte mysigt.. Så jag har haft fullt upp hela dagen ..

Var även iväg på arbetsintervjuv! GUESS WHAT? :) Jag fick jobb!! wiihoo... Börjar nu på  onsdag!! Och som vi säger på spanska " Cuando dios sierra una puerta habre una ventana" som betyder " när Gud stänger en dörr så öppnar han ett fönster".. så de har genast känts mycket bättre. Har ju varit halvdepp senaste dagarna, ena jobbet tog slut andra gick det inte så bra på ( men jag är trött på de jobbet oxå :( ). Men nu känns det så mycket bättre!!

Måste gå vidare för min skull, inte för din eller någon annans, bara för min!


New moon

Igår var jag och kollade på new moon med Mikka. Bästa filmen ärligt! Jacob black är så grymt HET i den här filmen. Det är helt sjukt. Bion var helt proppfull och i scenen där jacob tar av sig tshirten för första gången, asså, ärligt , ALLA tjejerna i biosalongen skrek till och bah : ooohhh.. Asså seriöst det går inte att beskriva.. Hade hört dåliga recensioner om den, men det var verkligen en film i min smak. Dock var den lite för kort, och självklart var boken mycket bättre. Men filmen den var grymt bra!

 

 

My new loove.. Jacoob.

 



Haha fett skön!! Hittade en video där några spelat in bion...lyssna extra noga när han tar av sig tröjan! Haha :p

Natten är fett med ung.

Och nu blir jag upplockad av vänner...godnatt för vissa ! god natt för andra ;)


Without you it's like breathing with no air.

Tycker den här scenen är så fin :)




I dont give a f*ck anymoree!!

Om någon ! Pallar inte.. Alla med sina jävla drama.. Har alldeles för mkt med mitt eget drama här hemma för att ens orka bry mig. Ärligt..

Jag och M ska dra snart...
Ska bara packa ihop mina grejer säga upp mig från jobbet och så byebye!

Och SJÄLVKLART ska jag åka till chile... de e därför jag drar från denna stad ! För att tjäna lite cash slippa vissa människor och fly iväg från mina känslor!!

Tidsfördrivning....

Kärleken;

Har du hittat den rätta killen? - Jag trodde det. Men det visade sig vara fel. så nej.
Har du en kille just nu? - nej.
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig? - ja.
På rumpan? - ja.
På brösten? - ja.
Kyssa dig på halsen? ja.
Kyssa dig på munnen? - Haha, ja.
Kyssa dig på kinden? - mm.
Gillar du någon? - Ja, lite, kanske :)
Har du vart ihop med någon för inte så längesedan? - Ja de var ett tag sen nu. Men träffade en kille en väldigt lång period. 
Vad heter personen du gillar? - *

Skolan;
Går du i skolan? - Nej.
Har du någon gång skolkat? - ja.
Har du varit i skolan idag? - Nej.

Annat;
Hur mår du just nu? - Bra, lite småtrött bara.
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - ja.
Har du piercat dig? - ja.
I så fall, vart? - näsan(användes ej) öron och läppen.

Telefon/mobil;
Vem ringde du senast? - Sandi.
Vem ringde dig senast? - Mamma
Vem sms:a du till senast? - Mikka
Vem sms:a dig senast? - Mikka
Övrigt; Är du hungrig just nu? - nej.
Vad är klockan nu? - 14.43
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu? - Youtube, bloggen, platsbanken.
Familj;
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Igår
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - i slutet av Juni 2006. 

Övrigt;
Gillar du punk-stilen? - Nej
Har du sminkat dig idag? - nej.
I så fall, vad för smink? - ...
Vad har du på dig för trosor just nu? - oranga spets hipser
Hur ser dem ut? -  oranga spets hipser
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - ingen.
Hur ser den ut? - genomskinlig.

Musik;
Lyssnar du på musik just nu? -  Yesbox
I så fall, vilken låt för tillfället? - Dj mendez, lady,
Vad gillar du för musik? - de mesta.

Kläder;
Har du fler än 4 linnen? - ja.
Har du fler än 3 jeans? - ja.
Har du fler än 5 tröjor? - ja.
Har du någon märkes väska? - Nope
Har du ReStErÖdS-trosor? - nej.
Har du en vit bh/topp? - ja.
Har du en svart bh/topp? - ja.
Har du märkes jeans? - Ne, hittar inte så snygga jeans :( ( min rumpa e för stor då sitter d löst i midja o lår :/ )
Har du märkes tröja? - ja.
Var brukar du handla kläder? - Överallt där d finns snygga kläder, gina, vero moda, hm ..



Hittade en liten fjortisbildp å mig som jag kan bjuda på!


likgiltig..

När en kille / tjej är otrogen mot sin partner förlorar man en tillit som inte går att skapa igen. Det går helt enkelt inte! När en kille/tjej gör saker mot en under dess förhållande som t.e.x att gå bakom ryggen, vara otrogen, ljuga osv så skapas det en mur av skit. så när man " bevisat" att man förtjänar tilliten igen så räcker det inte. Det kommer aldrig bli bra igen. Och förhållandet kommer aldrig att vara tillräckligt för vilken minut som helst påminns man av den muren av skit som har byggst upp.

Dum som man oftast är när man älskar och är kär så går man oftast tillbaka till det. Man väljer inte att gå vidare och vara öppen för något annat som kan få en att vara lycklig. Nej man går oftast tillbaka, och blir sårad om och om igen. Och man svor och svär på att aldrig någonsing sjunka till den nivån att träffa personen som har sårat än. Men ändå gör man det.

På ett eller annat sätt kommer de fram. Lek då inte perfekt bakom rutan. Istället snacka inte om hur bra du är. När det ändå kommer fram på ett eller annat sätt att du e så jävla svag.


Så gullig vi e ! :)


Svägerska och jag.



Jag och storebror


Mami och storebror!

I lördags
innan latinofest :)


: )

Jag och * satt och kollade på dom här klippen i söndags. Vi dog av garv. * visa lite klipp för mig HAha fyfasiken vad jag skratta!!






Visst e dom kul ? =)

 



Och den här kollade vi på efter att vi sett den nya comhemreklamen, som knäcker visst? :) haha.

Don't worry you're not alone.

Don't worry you're not alone, baby those days are gone.
I promise it will be better, Corazón my corazón.

???

När jag nyligen började tycka att du verkligen var stark får jag reda på att du är MINST lika svag om inte värre än vad jag är .. Jag leker iaf inte att jag är en stark tjej bakom skärmen.. HA !

The day has come!!

And its gonna be legendary!! :p ( interntskämt :p)






Disney latar sig!!

Här hitta jag en video där disney har använt  samma rörelsemoment på olika disney filmer... Vet ej om det är för dom är riktiga latmaskar eller om de har det som en likhet för att känna igen alla disney filmer...Well well.. ni avgör själva:p




Comhem!!!

Hahahaha! det måste seriöst vara bland den roligaste reklamen dom har gjort!! VEM VARE? VEM VARE SOM KASTA!! hahahahahhaha..


----------------------

är bara seg och trött.......... s m b f m!!!!

huvudvärk.

Är på jobbet. Mitt huvud håller på att sprängas. Och jag signa upp mig för att jobba fredag. Var ju sjuk hela förra veckan :( så måste jobba på fredag för att tjäna ikapp lite timmar..kommer ändå ha förlorat minst 10 tmimar...men jobbar iaf in 10 till..( har förlorat 20 h )..

En tråkig sak som har hänt är att en mycket nära vän har fått svininfluensan!!!! Ok, hur ska man ta ställning till det? Smsade denna vän och fick till svar att  det inte finns någon medicin för de???? Är de sant?? jag har umgåts med denne, tänk om jag får svininfliensan nu???????
Shiet börjar redan känna huvudvärken bli änmnu värre...vilken jävla hypokondriker jag är!!

Åååhhh!!

DEt är mindre än två månader kvar tills jag åker till chile!!! GALET :D Har snackat med min favorit kuss & min bästa kompis där nere och vi ska festa lossen!!! Kussen har lovat att ta ledigt en vecka från jobbet och åka iväg med mig och dom andra kusinerna + vänner för att åka till ett fett nicee beach ställe utanför concepcion och bara chilla och festa i en vecka.. galet!!!!! SOMMAR + SOL + VÄRME + GRILLNING + ALKOHOL + VÄNNER + FAMILJ = GALEEEET!! DEt kommer verkligen bli grymt grymt.. har inga ord längre att använda för min excitedment jag har!! ( vet suger på eng :P )


En sommargoding med lite chilensk i sig :p


lillfinger!!!

Jag har dig runt mitt lillfinger, du har mig runt ditt lillfinger.. Vi har varandra.. Men ändå e vi så jävla fega!!!

Mi amor!!!!

Lite chilensk 80tals rock !!! :):):)





MI AMOR! !!!!

Diss till pennybridge..

Seriöst så älskar jag ju min hemstad det är lugnt och man känner sig verkligen hemma.. Men just nu känner jag bara att jag vill dissa staden fett mkt,...vill ba dra härifrån jag pallar inte mer asså.. vill dra till någon storstad... När ja´g kmr hem ska jag ba plugga upp mina betyg och sedan plugga i någon större stad...pallar inte här längre..fett med tråkigt.. alla ute ställen suger hårt.. vill till malmö gbg elr stockholm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No voy a llorar!!!


Svar till Alex.

Hej hej Alex! jo det är väl lite upp och ner med mig.. Har så mycket blandade känslor på gång. Jag åker till chile den 7 januari och resan är betald ja! Så nu jobbar jag så mycket som det går för att tjäna ihop fickpengar.. Lite tråkigt bara att jag aldrig riktigt får jobba heltid men ändå blir så uttmattad av jobbet, iböand får man jobba hela 12 timmar ena dagen och nästa 3 ynka. Men det är vad det är och man får bita ihop bara.. Jag har också tänkt på den dagen när vi gick i parken ihop.. Vilken lätt och skön dag det var, solen bara reflekterades av den vita snön och man kunde verkligen känna hur kylan sved mot kinderna men det var ändå en skön vinterkänsla.

Blåmärken, jag? Hehe Nej.. Jag festar inte lika mycket längre det blir mer vid speciella tillfällen, såsom när vänner och familj fyller år men oftast inte mer än så! Hehe.. Har du varit iväg på någon fest i f-mark då? Är det som vanligt? Föresten vad kul det där med kör! Hoppas du får sjunga solot då, tror det kommer bli riktigt grymtBalen var helt underbar, jag jens nicoll & hennes kavaljer knäckte balen faktiskt!! Höhö.. Nej men seriöst jätte fint var det verkligen! Vad kul att du sett fotografiet, det har inte jag, förutom dom vi tog själva, men du får gärna bjuda upp mig till din bal! haha! Om jag är i sverige då.. Vem vet jag kanske stannar kvar i chile..Och nu kom jag på att jag visst fått ett blåmärken, blandat med massa skrapsår, min vän fyllde år i helgen och jag hade lite för höga klackpumps!!

Nej nu måste jag hoppa in i duschen och gå och jobba lite.. Du får ha det bäst Alex.. Hör av dig

Saknar dig

Puss.




.

Det har varit en väldigt konstigt period, med jävligt blandade känslor. Vänner och familj har märt hur jag ryggar tillbaka, tar ej ansvar. Och de har verkligen rätt. Och jag är grymt stolt av mig för att kunna medge sanningen. Men jag MÅSTE säga detta, jag har aldrig någonsing känt denna känsla, en sån skrämmande äcklig känsla, av hur någon annan kan styra ens handlingar och tankar. Jag känner mig mer som besatt. Hur kan det vara så att man blir besatt utav någon?  Och man blir besvarad, men bara till 50 %. Aldrig fullt ut.

Tänk jävligt iskallt ibland är inte allt i världen den kärleken. Ibland händer det att man måste ta drastiska beslut och lägga åt sidan mycket saker. Dig.


Mini

Alldeles för långt bort.
För långt bort för att hålla din hand.
För långt bort för att kyssa dina läppar.
För långt bort för att få sova bredvid dig.

Fast ändå så nära.
Nästan för nära, intimt nära.
Tillräckligt nära för att kunna tänka på dig.
Tillräcklit nära för att ha dig i mitt hjärta.

Och tillräckligt nära för att ibland, känna smaken
av dig på mina läppar.

Så egentligen, hur långt bort är du ?


Är i Gävle.

Är i gävle, sitter i lokalen nu och vi har nyss städat klart! Det tog 4 timmar att städa upp!!! Helt sjukt. Jag har haft en jätte crazy night igår!! JÄTTE KUL!! Verkligen ;) Berättar mer om det senare eller imorrn när jag kommer hem. Ska nämnligen iväg och kolla på michael jackson filmen babies! :)


GRATTIS ÄNNU
EN GÅNG JESSY O LISETTE :) <3

















Det lågaste du har gjort hittils.

RSS 2.0