It's just a little bit ..

Hej! Är hemma hos min storebror med mamma .. Vi hälsar ju på våran lilla prinsessa!!

Har varit i skolan idag och jag hade en fruktanvärd huvudvärk.. Varför har jag alltid det på tisdagar när jag ska till matten?? hahah..
Efteråt så fikade jag med Simon och två av hans vänner supetrevliga var dom.. Och ja nu ska jag snart hem och plugga.. kill me.. hehehe.


´

A puro dolor

Längtar tills på fredag.... Fiesta dax :D


Hos Mikka. <3

*Shuuzz, jag sitter här hemma hos Michaelas föräldrar och väntar på att hon ska komma ut ur duschen, sov här inatt, vi hade fett myss och bara chilla framför tvn och snacka skit. Längesen jag träffade henne sen hon flytta bort från Örebro. Vi ska iväg hem till mig sen så jag kan fixa iordning mig och sen drar vi vidare för o träffa min lilla prinsessa, hon e ju som min speciella drog, måste ha en liten dos av henne varje dag annars blir jag knäpp!! :P Blev klar med 3/4 av mitt hemprov i Svenska B igår, skulle ha fortsatt och försökt blivit klar idag.. Så jag får se hur de blir med de om de inte blir något speciellt ikväll så gör jag klart de ikväll annars får jag ta de imorrn bitti ska ju ändå träffa Joanna och Lotta för o plugga, har grovt mycket att göra i skolan:P:( Längtar galet till nästa helg för då ska vi fira Jessica och gå på latinofest här i Örebro.. Jessica har ju flyttat hit de e ju så nice, hon kom in på örebros universitet sooo happy for her!! o happy for me nu har jag henne nära <3 :) . Just de ska ju träffa henne ikväll också, ne de blir nog plugg imorgon bara heheheh..  Nej, nu förlora jag allt inspiration.. hehehe... lägger upp en fet låt istället ;) byeee..



All i wanna do is pang pang and qrrrr take your money!!


Alucinada

Pero no tonta!!



nej .!

Nej! Jag vill inte vara mer sjuk! Blir varm och kall hela tiden är nu på kemi känner att jag inte alls kan koncentrera mig. Blir nog labb för mig nästa vecka istället. :(

Update!!

Hej ! Har precis satt mig ner i vardagsrummet framför tvn med laptopen på benen och tänkte skriva lite om vad som har hänt senaste tiden. Jag började i Aug på komvux för att läsa upp betyg från gymnasiet där jag inte rfått godkänt eller rättare sagt sket jag i att gå godkänt. Kurserna har gått bra, förutom svenska B där jag hamnat efter eftersom det är så jäkla mycket, eftersom jag har varit sjuk( tar vi sen ) men imorgon ska jag prata med min lärare och se om hon kan ge mig extra tid. Jag har gjort mina första prov i Matte C och Kemi, fick VG i matten och 2 poäng under VG i kemi, så de känns helt ok. Kan göra mycket bättre ifrån mig så det är bara att planera in tiden bättre! Missade första fysikprovet förra veckan eftersom jag hade halsfluss men jag har pratat med min fysiklärare och jag ska göra ett annat prov i januari.

Har som sagt varit sjuk, var det i ungefär en vecka, halsfluss. Jag är tyvärr väldigt kritisk mot den svenska sjukvården. Det tog 5 dagar innan jag fick komma in och ta prover. Kändes skit jobbigt eftersom jag legat i sängen och mått så dåligt, kunde knappt svälja min egen saliv fick bara i mig drycker, knappt !

Sen så har jag börjat boxas!! Det är så soft! Men hann bara gå på 2 träningar innan jag blev sjuk. Ska dit igen nu på torsdag så det kommer att bli soft!! Skit bra tränare, dom peppar oss som fan, och tränningsvärk my lord säger jag bara det är grova tränningsvärk!!

Min lilla sessa är så fin och stor!! Hon har växt 8 cm på 2 ½ månad och hon har redan börjat krypa lite, dock är det bara en halv meter då ger hon upp och bölar istället men hon är helt fantastisk!!! Hon kan säga "aguuuuuuuu" och hon grälar som fan med oss, hon gör masa ljud och gester för att uttrycka sig själv. Helt fantastisk att kunna få vara med och uppleva hennes uppväxt. Älskar henne galet. Ljuset i mitt liv. <3 Det är patricia också min första brorsdotter henne älskar jag galet trots hennes uppror <3.



Ok, det får räcka för idag. Ska snart lägga mig. Men ska slänga upp lite bilder innan. <3 Godnatt.



Emmi gosar på faster!!



Emmi och pappa ( min bror )



Emmi gosar med nyrakat hår hos sin farmor!! I Chile har vi tradition att när man får ett barn så rakar man av deras första hår, Emmi är snart 3 månader och hon hade jätte mycket hår men dom var väldigt fjuniga och smala hårstrån därför valde hennes föräldrar att raka av det så hon får lite starkare hår, det är en del av våra traditioner i chile. Både jag och min storebror blev rakade av mami när vi var bebisar. Hon är så söt min lilla solstråle!! <3



This is moii!!

Hade ju stängt ner denna blogg som jag haft i ett år nu och skapat en ny, jag vet inte me det gick inte o blogga från den jag fick INGEN inspiration so ever. Så nu öppnar jag upp denna igen :D OK ville bara medela det :p updaterar later om den senaste tiden ...


ÅÅhhHHHHhhh ibland saknar jag mina yngre år :p hahha när jag var 15-17  festaste åldern vi var så oskyldigt kaxiga... this song IS us..



RSS 2.0