Oj!

Vad det ösregnar där ute! Helt galet. Kom hem för ca 20 minuter sedan från jobbvisningen och nu spöregnar det. Stackars mamma som är påväg till jobbet nu :/ . Jag tänker då fan inte gå ut, nej eftersom jag sov i 2 timmar förut känner jag mig helt pigg och utvilad, så det blir en städa hemma dag. Blir nog en liten överaskning för mami! Ska städa loss medans hon är och jobbar. Vi städar jämt ihop och så här hemma. Men de blev lite stökigt nu efter helgen och så, så jag ska våttorka osv :) Perfekt sysselsättning nu när man inte kan gå ut :P 




Bild innan babyshowern i söndags.

Idag är jag trött!!

Fyfasiken vad trött jag var när jag vakna, men ändå måste man tvinga sig upp för att gå och jobba. Det är inte skola längre. Höhö. Höll på och däcka flera gånger på bussen påväg till jobbet, men jag höll ut gjorde mitt jobb och åkte hem runt 10.. När jag kom hem la jag mig med kläder i sängen blunda och nu sitter jag här. Vakna för 20 minuter sen, ska iväg och bli visad ett arbete inför nästa vecka så de måste göras.Men jag är så trött faktiskt!! Ska försöka lägga mig vid 8 idag! Måste sova ut, hemskt att vara så  trött. Verkligen hemskt.

Sistaminuten eller qlimax..?

Sitter och funderar på vad det är jag ska spendera på i år.
Det är såhär att varje år sommarjobbar jag och då köper jag alltid nått extra dyrt eller åker iväg på en resa osv. Förhoppningsviss så får jag en egen lägenhet i höst, så då kan man spendera på möbler osv. Men jag hade tänkt att en sista minuten i augusti inte heller kommer sitta fel, men dock har jag  ju planer att åka iväg på qlimax i hollan i november. Och jag tror nog det lutar mer åt de hållet. Ja allt beror på hur mycket jag jobbar och tjänar in och hur mycket jag måste lägga på räkningar osv. Det kanske räcker till båda, eller ingen alls! :O nee, utomlands ska jag i år, igen. Men tycker jag förtjänar de. hehe. Allt med jordbävningen och så. Det har påverkat mig, inget jag vill ta upp oså. Men de sitter kvar. Hehe. Aa men vi får se i augusti vad de blir av då, får se vad man har för ekonomi :)

Bildregn :)


Midsommarbilden :)




















Bilder från babyshowern :) Sista är när mami vann hela havet stormar :p hahahahah

Bästa

skönaste helgen hittils! :p skriver mer efter babyshowern D:



Inte värd det!

Nej, jag orkar inte med mitt ex. Han borde skjutas! hehe nej inte så mkt. Men besviken till 100 på han! Omogen skitunge på 27 år . Trodde bättre om honom. Nepp, nu återställer jag min mobil och alla "underbara" sms försvinner. Jag tror den här klumpen i magen kommer försvinna då! Bättre så. Vara helt ensam ett tag. <3

VAMOS CHILE!!

Kom igen nu Chile, tar vi de som vi tog mot honduras!! TAGGA TAGGA TAGGA !!





Kamp-hund!




Sköön gammal sommardänga som bara måste spelas!!! : P

SEEEEEG

Den här helgen har varit seg.. nu ska ja lägga mig för imorn ska jag jobba.....godnattt

Ett tecken på att man måste gå vidare?

Det har skett något lite konstigt med min mobil, den har blivit överbelastad. Och resultatet som jag känner av är den att mina sms inte kommer in i mobilen om man inte stänger av och sätter på den! Alltså om jag skickar ett sms, så måste jag stänga av den för att svaret ska komma tillbaka. Skumt va. Vad är de jag måste göra för att problemet ska bli löst?. Jo jag måste totalt återställa min mobil, och vad händer då? Jo, alla mina sms försvinner. Och nu är det så att jag har dryga 200 sms från min förra pojkvän i min mobil. Från tiden vi började träffas blev tillsammans och gjorde slut. Jag brukar inte kika in på dom, men jag vet att de alltid finns där. Men nu blir jag illa tvungen att gå vidare från dem.. Och jag vågar inte riktigt släppa taget helt än.. De känns fortfrande som att de var igår vi träffades, och mina känslor har inte försvunnit. Dock har de lättat på trycket denna tid vi har varit ifrån varandra och vi inte haft någon kontakt.. Men känslorna är kvar. Det är lite smått undangömda. Jag har valt att börja använda min gamla mobiltelefon ett litet tag istället, känner att jag vill hålla kvar mig en liten stund till innan jag verkligen måste släppa taget.

Lite update

Heej! jag har varit lite upptagen de senaste degarna, har fått ett deltidsjobb på mitt gamla företag jag jobbat på. Så det känns skit skönt o ha nått o göra nu under sommarn innan jag börjar plugga igen. 
Igår var jag på ett arbetsintevjuv och så kolade vi på CHILE - honduras matchen.. Vilka vann? Ja, VI :)

Jag är skittråkig just nu för jag har inte så mkt o skriva faktiskt. Aja... Besitos para ti :) jiji.

Flotando por nubes rosadas<3

Nose como lo haces, como haces que cambie mi furia, mis sentimientos amargos ha pasión. Nose como lo haces, pero siempre logras hacerlo! Me haces sentir que estoy flotando por nubes rosadas. <3

I wanna do bad things with you.

Vet ni vad som händer ikväll?????!!!! :D  TRUE BLOOD säsong 3 börjar idag!!!! åååh har längtat loss i över 8 månader!!! Men tyvärr får man inte se avsnittet förens imorn, men det är lätt värt att vänta på!! Höhö.




waka waka eh eh






liten update

Shuuus!! Är i gävle hos Jessy, alla är typ däckad, förutom jag srdjan o lisette.. Vi har ätit grymt god mat stekt kycklig och kalkon file med ungstekta grönsaker  :D Vi hade jätte kul igår på jessys student mottagning och även på krogen men det var lite tråkigt att vi delades upp och kom ifrån varann, eftersom vi fick skjuts vid olika tillf'llen, så blev de så att hälften av gruppen hamna i den feta kön så de hann bara vara inne en timma på krogen.. Men det var kul.. roligt att jag inte drack oxå :) höhö.

Ska bara chilla ikv. Mysigt :)


Love <3

höhö im back!

Ja för några minuter sen, så fort gick de:p heh. Ne men jag ahr ju typ 30 meter till tvättstugan så de är skönt de, och eftersom det e så lite tvätt jag tvättar så var de bara in med de i maskinen o sätta igång, skitfort gick de. Men lite nojjig blir jag ändå när jag tvättar nu så sent, lite smårädd faktiskt så mobilen i handen o springa mellan tvättstugan och lägenheten, ifall att lixom hehe. Ja jag känner att jag babblar på en massa, men jag är lite rastlös. Kan ju inte gå o lägga mig, så detta e konsekvensen, jag bloggar.

Jag underhåller mig lite med info och program inför Vm, det är nå program om tidigare Vm's på ettan. Det är kul och kolla på de. De sänder olika från när sverige varit med i VM, synd att de itne kvala till årets VM. Hade varit väldigt spännande och roligt att heja på två lag. Chile o Sverige dåra. Men Chile is always number one for me :D
Googlade igenom mycket om VM och dess historia nu under kvällen. Kul och veta lixom :D Och nästa Vm, 2014 då äre i brasilien. Då kommer jag förhoppningsviss befinna mig i Chile, men jag ska fan ta och spara under dom här 4 åren en liten sparbössa med pengar till VM, det är en dröm och kunna få se "La Roja" spela ett Vm slutspel ;)

Här har vi el representante de Chile, han e el condorito chiles mest älskade figur. Här har han svettats ihjäl med o hoppa o skrika VAMOS CHILE ! ;P Riktig patriot han där..


(bild: google)

Tvätta

Fanns ingen jäkla tvättid idag och jag msåte tvätta, vet borde tagit hand om de tidigare men iaf nu e de så att jag måste tvätta några klädesplagg, för ja åker till Gävle imorn, ska t jessys student. Fast jag kmr dock inte hinna se hennes utspark eftersom jag ska på jävla jobbcentret hehe. Men vad ska man göra. Jag kommer iaf till mottagningen o följer med henne ut :) Men jag vägrar vara uppe till längre än 2, ska upp kvar i 8 imorrn så jag hinner med halv 9 bussen. Nej nu ska jag iväg t tvättstugan klockan har precis passerat tolvslaget o då börjar min tvättid. Hörs väl sen om en liten stund.

Bebis on the way!

Har inte skrivit något om våran lilla bebis som kommer om 50 dagar (mer eller mindre) hehe ja det är så jag säger. Våran bebis. Det är ju min bror och hans frus bebis, men vi kommer närvara grymt mycket i hans/hennes liv! Alla vill att du kommer ut snart. Mamman har the biggest gravvemage ever! Det var ju mycket misstankar om att det var tvillingar. Till och med BM var osäker, eftersom ungen e så himla livfull att hjärtat slår så mycket, mycket hjärtaktivitet. Så de fick höra hjärtljuden med en speciell maskin, men det visade sig att det är en liten loquit* där inne. Hehhe.


Här e lite fakta från babycenter.com

Vecka 33

Nu väger bebisen ungefär 2 kg och är cirka 44 cm lång. Nu bör bebisen (åtminstone för dig som är förstföderska) göra sig redo inför födelsen genom att vända sig upp-och-ner, så att huvudet pekar nedåt i bäckenet.

Under de kommande veckorna håller din barnmorska ett öga på bebisens postition – vissa bebisar får för sig att de ska vända sig uppåt igen.

Din bebis kranium är fortfarande lite mjukt, eftersom benen inte riktigt sitter ihop ännu – delvis för att förlossningen ska bli lättare. Människor föder barn med ovanligt stort huvud i förhållande till mammans bäcken och detta möjliggörs av att huvudet kan tryckas ihop lite under förlossningen. Övriga delar av bebisens skelett hårdnar däremot nu och huden håller på att bli mindre röd och skrynklig.

Om du är förstföderska, kanske bebisen vänder sig nedåt denna vecka och placerar huvudet mot livmoderhalsen. (Detta händer i ungefär hälften av alla förstagångsgraviditeter.) Om du är omföderska, är det vanligt att detta inte sker förrän sista veckan innan bebisen föds – och i vissa fall inte förrän förlossningen börjar. Vill du föda utan medicinsk smärtlindring? Här kan du läsa om icke-medicinska ("naturliga") metoder.

Får du svullna fötter och vrister mot dagens slut? Vätskebindning i kroppen, s k ödem, är ofta värre senare på dagen eller om det är varmt. Märkligt nog kan detta förvärras av vätskebrist. Din kropp – i synnerhet dina njurar – och bebisen behöver mycket vatten. Om dina händer eller ditt ansikte plötsligt sväller upp, är det viktigt att du kontaktar läkare – det kan vara ett tecken på havandeskapsförgiftning.





Kassa bilder - MEN SÅ LADDAR JAG UPP

SORRY för min extremt kassa mobilkamera, men såhär laddar jag upp för VM, ni förstår nog konceptet!!
 








CHILE ! <3


Varför mig?! :(

Nu när jag äntligen kommit igång med motionerande + gym så sträcker jag övre rumpmuskel? Kan man säga så? För det är det jag tror jag har gjort! Det gjorde så fruktansvärt ont att gå hem från gymmet, plus att jag lämnade min mob hemma så ja kunde inte ringa någon för o hämta mig! Grymt ont gör det! Jag höll på att gråta flera gånger påväg hem och stanna upp o bokstavligt talat lägga mig på gräsmattorna för det gjorde så ont, jag kan inte gå. Iaf inte länge :( Får ta och stretcha sönder mig nu innan jag lägger mig. Gaaaah! Det gör så ont :'(


Shakira

Visste ni att en av mina absolut favorit artister är shakira? Och jag föredrar hennes spanska låtar, även om hennes engelska e grymma dem med. Inte bara för hon har en riktigt skön röst, hon är grymt vacker också. Så skulle jag verkligen vilja se ut. Hehe.

Ny favorit är:
Lo echo esta echo ( Did it again )






(shakira.com)

Och hennes nyaste musiktillskott till Vm, rätt skön faktiskt :)


RSS 2.0