Stänger ner.

Jag vet inte riktigt hur många bloggar jag har haft, jag vet att jag började 2008 och jag tror nog det här är min fjärde blogg sedan dess. Tycker det är kul att ha en blogg få skriva Av sig skriva lite skit, ja allt möjligt. Men nu har jag inte haft någon blogglust och tror för att vara ärlig att jag inte kommer skriva mer. Jag har ju börjat skolan och det tar upp all min fritid, har en bebis ok inte min bebis men jag träffar henne varje dag nästan. Har börja t dejta en snubbe och nu blir de nog spekulationer men jag är stenhård med att hålla de för mig själv, blir så mycket bättre de tills de kanske e stabilt eller över haha. Men jag känner att det är dags att stänga ner. Iaf låsa bloggen. Kul att titta tillbaka ibland. Kanske öppnar den om ett tag kanske inte. Men mina nära har jag ju ändå kontakt med. Så mina andra 5 lärase får jag tacka för :) kram. Med kärlek. Valeska

Städat klart !

Äntligen har jag städat klart! Eller ja, klart blev de för några timmar sedan, men var iväg en sväng och träffa min lilla prinssesa! Vaknade runt tolv idag, och började städa på en gång, tvätta, vek kläder gjorde iordning i garderoberna, diska städa köket, vardagsrummet, sovrum, toaletten duschen, hallen. Ja i stort sätt allt! Skurade och dammsög de gjordes de också. Men skönt och ha de gjort, de tog hela sju timmar. Men nu strålar de rent hema hos mig :)

Har inte ätit någonting på hela dagen! eller jo, när jag var o handla så köpte jag en drickyoghurt, men det är de enda. Så har kycklingbröst i ugnen med pommes, mmm gott! Sandi kommer över och gör mig sällskap om ett litet tag, så vi ska bara äta och glo på någon film, mysigt de!

Min lilla prinssesa är så liten och söt, man vill bara pussa och krama sönder henne. Så underbar e hon! Vill bara att hennes storasyster(min älsklingsunge) kommer och hälsar på henne snart så hon kan få njuta lite av henne nu när hon e så liten.


Min tand.!

Jag får inte glömma bort att berätta om min lilla olyckshändelse i onsdags! Jag skulle dricka vatten, jag krockar med framtanden i glaskanten, pyff, en flisa av tanden gick av! Så imorse var jag hos tandläkaren och skulle få de fixat, men vad gjorde han, inte ett skit! Förutom att "putsa" den lite så jag inte skär mig på tungan, för de blev vasst, hans enda kommentar var att jag får ta och leva med att de inte är så rakt längre! VaAAAAaaAAA!! Min tand :'( R.I.P ! Ok, jag vet jag överdriver till hundra, och det är BARA jag som ser att det inte är lika rakt längre, men ändå :'( Han sa att skulle han öppna och fylla upp sedan slipa skulle tanden bli skör, och den är frisk nu, så de finns ingen anledning till göra något ingrepp. Han har väl antagligen rätt, men ja ville ha de gjort, det ser inte alls illa ut, íngen kommer någonsing tänka på de, men JAG kommer. Det är besvärligt, jag är så kinkig när de gäller mina tänder. Och vet ni vad de lilla kalaset kostade mig? 950 kr! Som tur är fick man någon slags försäkringskassa tandvårdsförsäkring, på 300, men att betala 650 för att putsa tanden lite? Fantastiskt Sverige! tummen upp. Neh, nu klagar jag och är en bitterkärring, men jag är bitter. Min tand :'(


Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!

Hej ! det var jätte längesen jag skrev i bloggen, men jag har tyvärr ingen inspiration, jag är ledsen jens. Haha! Nej, nu kanske jag fick lite inspiration? Hmm..

Jag har varit ensam hemma i två veckor, och hemmet är katastrof?! Så nu ska jag fan ta tag i det idag! Mami kommer hem på söndag, och det ska vara jätte fint och rent då så hon inte klagar ;) haha. Ska ju få presenter sååå :p Jag har någon jäkla konstigt dagsrytm, jag har faktiskt inte träffat NÅGON denna vecka, eller jo i måndags var Jessy här en sväng och brorsan hälsa väl på någon gång i veckan en snabbis. Men jag sover ju hela jäkla tiden, förutom när jag är på jobbet. Är jag så jäkla sliten? Går ju upp vid 5 på morgonen varje dag, sen jobbet och så fort jag kommer hem däckar jag! Vaknar upp några timmar senare kollar på PH och sedan däckar jag igen, vilket liv?!.

Justä, jag är BESATT i Paradise Hotel Danmark! Hade läst på hon den här Kenzas blogg att hon kollade på de på TV6play, så jag gjorde ett litet sneak peak, och nu är jag fast! Är på typ 18 avsnittet eller något. Riktigt bra är de faktiskt, jag var aldrig inne i Svenska Paradise Hotel, inte i någon av säsongerna, det har aldrig varit lockandes överhuvudtaget, men detta, det är bra grejer! (Y). Haha.

Var hos Jessy förra lördan i Gävle, längesen jag varit där! Kommer ihåg att jag alltid hängde där, men nu när jag jobbat så himla mycket, ( mycket övertid ) så har jag ej haft lust. Blir en bra lönecheck nästa vecka, men mycket räkningar och skulder. Plus att det finns en liten chans att jag får en etta ovanför krämaren och då måste man betala två hyror i förskott, det är andrahandskontrakt, men obö SUGER, man får ingen jävla lägenhet förutom typ ute i garphyttan?!. Vad ska man ut i vysjan och göra. Så please god, help me with this one!




Diggar denna faktiskt, jag och jessica sjöng loss till den :P


Imorgon ska jag nog iväg och vara lite social iaf, för nu ska jag ta tag i städningen förfan! hehe. Jag ska gå och kolla på Eve när hon dansar med sina tjejer som hon säger:p Hon är grym, riktigt grym på dancehall. Jag ska kanske börja träna med henne, believe me har aldrig tränat dans innan, men hon säger att det är grymt för kroppen, och man går ner i vikt så jag litar på henne (Y).

Jag älskar dig


Prinsessan!

Här är två kort på våran lilla prinsessa!!!




RSS 2.0