I got something, and it goes something like this.

HOLA! ALOHA! HEJ! HELLO!..

Vakna upp för ca en timma sen, ska fixa lite här hemma, sen åka upp och köpa de två sista julklapparna, allt annat e ju kirrat! Eller iof, jag ska skämma bort mig själv lite och köpa lite julklappar till mig med :D Hihi. Sen ska jag iväg och jobba en liten sväng, men de går bra de e bara 1½ timme. Hehe.


 

 


yo no quiero agua yo quiero copete

LA PULENTA ! Hahaha. Shit igår var vi ut med några vänner och hade galet roligt!! Vi föra hos Jess och drog sedan t cadillac bar sen efterfest t 6 på morgonen. Galet kul, så har kul har jag itne haft på lääääängeeeeeee  !


Sex is on fire


I feel like a little girl...

Jag kan inte släppa det . Du är så äckligt het ! :| PLEASE shoot me.. I'm in heaven!!

Dag 06 – Min dag

Idag vaknade jag hos min storebror, gick hem till mamma och bytte om för att åka in till skolan. Var i skolan, sedan så bytte jag mina kurser inför våren eftersom jag vet ungefär vad jag vill läsa till hösten så vi får hoppas att jag klarar kurserna nu :) Efter det promenerade jag in till stan med simon och gick sedan vidare till jessy. Vi har köpt en massa godis, mm gott. Men efter några st så mådde jag illa av de :/ . Kan inte äta så mkt godis hehe. Sedan pratade jag med J i mobilen. :) Och nu sitter jag och kollar runt lite på nätet och samtidigt kollar på Jessy springer. Hehe, galet roligt program HAHA :)









Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek, riktigt kärlek är känsligt för mig. Min största kärlek är min familj. Jag skulle nog inte kunna leva utan dem. Jag älskar dem otroligt mycket. Mina vänner är också kärlek för mig. Jag mår inte bra om jag inte är omringad av mina vänner som jag älskar. Kärlek när de gäller killar har jag inte just nu. Jag har så mycket med plugget och andra grejer som tar upp min tid att jag faktiskt inte orkar lägga nertid på någon kille just nu. Men jag är öppen till Mr right, men jag hoppas han kommer när jag är i ett mer stabilt stadium i mitt liv :)

Musik är också kärlek för mig. Jag måste lyssna på musik varje dag öfr att må bra! Saker som får mig och min omgivning att må bra är kärlek. <3



Jag och några vänner, som också är kärlek för mig <3

La champions liga


Dag 04 – Det här åt jag i dag

Idag har jag ätit två scones med smör och druckit te. Inget mer än så. Ska väl laga mat lite senare :)

Dag 03 – Mina föräldrar

Jag har bara en förälder. Min mami, och hon betyder allt. Min pappa har varit frånvarande  sen jag flyttade till sverige och det är väl ganska förståeligt att man tappar kontakten. Men jag har inte behövt honom, jag har haft min mamma som har varit både min mamma och pappa. Älskar henne och min storebror mest i världen. De är verkligen människorna jag älskar mest i världen och det blir väl så fram tills jag skaffar barn. Min mamma heter Alicia och är 46 år gammal. Hon har två barn och två barn barn. Hennes egenskaper är att hon är helt enkelt bäst, hehe. Hon är bossig, bestämd, lojal, står för sitt ord. Man kan verkligen lita på henne och hon ställer alltid upp. Hon är den starkaste personen jag mött i mitt liv. Kommer nog aldrig träffa en så stark människa som hon. Om jag får hälften av hennes styrka när jag blir förälder så är jag nöjd. Mamma, Jag älskar dig. Te amo !!!



Jag och mami för ett år sedan

Dag 02 – Min första kärlek

Min första kärlek var en kille som heter Ignacio, vi var kära och förälskade från att jag var några månader gammal tills jag var 17 år.  Låter löjligt men å är det. Vi var tillsammans när vi var små, och varje gång jag var och hälsade på i Chile blev vi tillsammans igen. Kunde lixom aldrig släppa taget om honom. Måste varit för han var så himla söt.  När jag var i Chile 2006 blev vi tillsammans på en gång, gick så himla lätt lixom. Enkel kärlek. Loved it. Inget var svårt, det var vi och vi hade planer tillsammans. Dock var det skitsvårt när jag skiljdes åt från honom, när jag efter 4 månader var tvungen att åka tillbaka till Sverige. Vi höll fortfarande kvar kontakten skickade paket till varandra ringde varandra varje dag. Kommer ihåg en gång som jag ringde från min mobil eftersom min mamma inte lät mig ringa mer till chile då räkningarna blev så dyra. Jag hade abonnemang då och min mamma blev inte glad, 1500 kr på ett samtal. Men jag älskade honom så mycket. Min första riktiga kärlek. <3 Nu är vi vänner och de är jätte fint att kunna titta tillbaka båda två eftersom vi hade det så fint . Har massor med kort på oss två, men eftersom han har flickvän nu så måste jag respektera dem ju och inte lägga ut korten. :)

Dag 01 – Om mig

Okey, då blir det dags för en presentation om mig :)

Jag heter Valeska Zeller Mora. Jag är 20 år gammal, föddes i Los Angeles de Chile runt ett tiden på eftermiddagen den 11 januari 1990. Jag bodde i Chile fram till oktober 1996, efter det flyttade jag och min familj hit till Sverige. Anledningen var att mamma var sedan 2 år tillbaka gift med en svensk man och de kände att vi skulle få det bättre i Sverige än i Chile. När vi kom till Sverige bosatte vi oss i ett litet samhälle som heter Munkedal, och ligger ca 10 mil norr om göteborg. Där bodde vi fram till 2001. Efter det så flyttade vi upp till örebro som är nu min hemstad eftersom vi bott här i snart 10 år :) Jag pluggar just nu på komvux, eftersom jag var så ofokuserad i skolan när jag gick på gymnasiet. Men det går bra, har planer på att plugga till psykolog, men vi får se hur det går på högskoleprovet nu i vår, annars tänker jag jobba i höst.

Jag älskar mina vänner och min familj och MUSIK. Måste ha musik i lurarna varje dag annars mår jag ej bra höhö. Är ganska klumpig av mig, det kan ni fråga min vänner och familj om hehe :)  Min familj är väldigt liten, vi består bara av 9 familjemedlemmar här i Sverige, 2 ingifta. Har en liten brosdotter på snart 5 månader som är mitt lilla hjärta, love her så much. Har även en liten stor flicka till brosdotter som är 12 år snart 13 ( tror hon är 15 :P ) som också är min skatt :) Emilia och Patricia heter dom. Och jag skulle kunna göra allt för dem <3

Har spelat fotboll och innebandy. Började när jag var 11 år och slutade när jag var 17. Önskar jag aldrig slutat innebandy för det var verkligen något jag brann för, och jag var duktig på det. Men jag började gymnasiet och träffa killar och började festa då blev de andra prioriteringar. Man ska aldrig ångra det man gjort, men jag ångrar att jag inte fortsatte med sporten.

Det blev en snabb presentation för er, hoppas de räcker :)



Jag för 1 ½ år sedan:)


JUST de måste lägga till att jag ÄLSKAR salsa och jag e ganska grymt självlärd på de med ;)

Baby got back!

Hejsan!! Det har varit riktigt dåligt med uppdatering i min blogg, och nu kommer lite bortförklaringar..

1. 3 veckor kvar av skolan = massa prov, inlämingar osv.
2. Jag har hoppat in och vikarierat på mitt jobb några dagar..
3. Jag har inte varit hemma på hela veckan, har varit lägenhetsvakt hos jessy och hon hade med sig sitt internet, alltså hade jag bara internet på min lur och det är för jobbigt att blogga därifrån :P

Men nu ska jag blogga massor innan jag drar iväg för attt plugga arslet av mig, för idag har jag MKT plugg! Hehe men jag ser fram emot det eftersom jag har faktiskt bara chilla hela lördag och fredag. I fredags blev jag medlem på ett gym, så jag ska börja träna med eve. Körde fett mycket med benen, så igår var de helt döda, skulle behöva träna idag också men jag vill plugga för jag har faktiskt inspiration idag, då får man ta vara på de. Hehe :)
Var inne på min favorit blogg för några dagar sen, classe-kinzakenza bloggen, och han hade tagit upp en slags kalender där han skulle skriva om något different varje dag, dock gjorde han inte det, men tycker det ser ut o vara en nice ide. :) Så jag ska härmapa honom. hihi :)


Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Skulle ha varit kul och börjat den 1a december så för att hinna ikapp ska jag skriva från dag 1 till 5 idag :)



RSS 2.0