Såhär blev det!

Litet collage...Ska göra ljusare slingor om ett tag.. Vill ju inte förstöra håret för mkt! Men e nöjd ändå :)



Haha cpkortet i mitten får ni ta med en nypa salt!! :)

V goes halfblondi.

Jag tycker verkligen om den blondahårfärgen, tycker det är skitsnyggt. Har haft blont förut men det slet ut mitt hår grovt mycket och jag var tvungen att klippa av mig nästan all mitt hår :'/ Men nu har håret växt ut igen, och sommaren e snart hos mig.. ( Chile u know :) ) . och då älskar jag den ljusa färgen.. Men den här gången tänker jag inte blondera hela håret.. Har för någon dag sedan färgat håret lite ljusare, så nu är det ljusbrunt och snart ska mami göra blonda slingor på mig. så det kommer bli najs tror jag! :) Passar faktiskt i ljust.. Iaf halvljust :)

 

Något i denna stil kanske? Fast självklart har jag ju kortare nu.. Men tror nog lite lite blondare :)


Yeeeyy my evening is saved!!

Hehe.. Har varit och jobbat idag! Exhausting där alltså, men man får ju pengar i slutändan så det är värt mödan! :) Har skit tråkig kväll nu, alla är ju sjuka och jag har verkligen ingen lust att träffa idioter. Come on, väx upp där förf*n.. :) Hihi.  Men nu är iaf kvällen helt räddad! EZTV.it har varit nere nu tyup en vecka under konstruktion eller något sådant whatever, men iaf nu har den äntligen kommit upp igen!! wiihhoo.. Så det är bara att ladda ner en massa gossip girls, greys anatomy, HIMYM och lite sånt där alltså! ;) Blir fullt upp med att kolla på tv då! eller dator :p hihi. Och måste bara säga, det går grymt fort att ladda ner programmet, så cred till mitt bredband och eztv.it :)

Besitos.



Lögnarna tror man inte ens på när de väl talar sanning.

Nehe.

Blev inget jobba... Mer spy spy spy :/


Jag lever för det här.




Jag lever för det här, och jag SKA jobba hårt för det här, för det ligger i min själ.

Just another day.

Hej! Är verkligen jätte trött idag, helgen tog kål på mig, både fysiskt och känslomässigt. Men det är bara att bita ihop och ta chansen på en ny dag. ska snart upp till kontoret och hämta ut ett par nycklar, sedan jobba komma hem vara med patti och sedan iväg till kvällsjobbet.

Mamma har 99% rätt. Det känns som att jag börjar gå bakåt igen, samma äckliga virvel jag så svårt hade lämnat, men ändå lämnat. Hur kom det sig att det blev så lätt att virvlas in i samma gamla äckliga rutiner? Skillnaden den här gången var väl att jag verkligen trodde att den här gången var annorlunda, att efter allt smuts i vår historia så hade de äntligen renats. Men nej, icke sa nicke. All over again. That's why I will no forget. Förlåta men inte glömma? För det är där det gått grymt snett igen, jag kan inte glömma. Kan inte glömma allt hemskt som har hänt. All smuts. 1% fel, pga att yo igual siempre te voy a querer.

Jag har bettet mig illa. Men du mer.


Tack!

Tack för att du har påmint mig om vilket äckel du är. Tack tack tack... Tusen tack.

Hasta que te conoci !

Jag led aldrig.
Jag grät aldrig.
Jag var väldigt lycklig.
Jag levde mycke väl.

Tills jag mötte dig.

Det var då jag såg livet med smärta.
Jag ljuger inte för dig jag var lycklig,
även om det var med väldigt lite kärlek,
Och försent förstod jag att jag ej borde älska dig mer.
För idag tänker jag på dig, mer än igår och mycket mer.


Det var en sen sommarnatt i Augusti 2007 som du förändrade mitt sätt att leva, mitt sätt att andas, mitt sätt att älska....


Baksmälla

Är det någon som har någon kur mot baksmälla?? PLEASE RING E-ller maila!!!! MÅR SKIT :(:(:(







Update : Strejka mot alkohol? Förlåt...... :'(

Bella slaps Paul.

GAAAAAAAAAAH!!! JAG LÄNGTAR SÖNDER MIG!!

 


Verkar som alla hanar är idioter.

Haha! Var inne på Foki's blogg.. Och såg den här videon, jag höll på att dö av skratt!! Verkar som att inte bara människohanar är jävla idioter, utan katter också!! ;P



Sand drawing

Alltså, vissa människor har verkligen gåvor! Helt underbara talanger.. som den här tjejen, Kseniya Simonova, som har talangen att kunna måla/rita i sand.. Helt underbart.. Klippet har verkligen en historia och man blir så berörd.. Har sett den om och om igen och varje gång är den lika vacker... så KOLLA verkligen på den.. Jag önskar också att jag besatt en sådan talang.


Fanns inget bra på tv..

.. Så jag uppdaterar med en liten nyare bild på mig!





Jag lever, jag lever!!

Heeej! Det var verkligen längsedan jag har bloggat nu.. Men det är så att jag har fullt upp hela långa dagarna! finner verkligen aldrig tid för detta längre och det är ju väldigt tråkigt eftersom det är kul och skönt att få skriva av sig ibland! Får ta och uppdatera lite om vad som har hänt de senaste dagarna när jag finner lite mer tid. Kanske imorrn eller så!

Nu ska jag ta och kolla på lite  tv och sedan sussa i min säng! :) Det har varit en väldigt lång och jobbig arbetsdag, tänka sig, jobba 13 timmar!!

Besitos.

 

Love & Peace.


Nostalgi - 31 minutos









Haha! Good! Helt sjukt! ÄLSKADE de här programmen när jag var liten! Så mycket nostalgi.. Och så grymt bra :) <3

Burbujas de amor.


<3

Miss you like hell my sweet applepie! <3

Twilight.

Ok. Inatt läste jag klart den sista boken i Twilight serien.. Och jag är säker på att jag kommer att börja läsa ettan igen redan idag!! Höll på att gråta av ångesten jag fick av att det inte kommer komma ut någon mer bok! :'( läste runt lite på internet och en femte bok skulle släpas ut, allt från Edwars perspektiv, men författaren har tydligen stoppat de och ska inte fortsätta skriva. :(:(:(. Aja. Nu är det väl bara att läsa böckerna om och om igen.. Och invänta filmerna såklart! New Moon släpps ut på biograferna nästa månad, och jag kan knappt vänta, jag och Mikka ska på premiären! Det är så jävla bestämt så de inte är sant!!!.


        


      

Vale la pena



<3

Vad skämmigt!!!

Jag skäms upp över öronen!! Skulle jobba extra idag på städ..Skulle vara där klockan 6...Men jag försvo mig grovt. Fick ringa chefen och be som hemskt mkt om ursäkt.. Sånt här brukar aldrig hända mig.. Men gud vad jag mår dåligt över det nu.. Till mitt försvar kan jag väl bara säga att jag har jobbat mycket hela den här veckan, men i slutändan är de inget försvar... För att de frågade mig om jag kunde och jag sa ja! Får skylla mig själv om dom inte ringer mig mer och ber om extra hjälp :(:(:(

Superhandsfree + älsklingsjobb !!!

Mina handsfree har varit borta nu ett tag, kanske en vecka, och idag kom mamma in i mitt rum och frågade om dessa handsfree var mina?

- Ja det är mina, vart hitta du dom?
- Ja dom lär ju vara rena nu, hittade dom i din byxfixa när jag tagit ut tvätten..
- Vaa? TVÄTTA DU DOM?!
- Inte mitt fel.
-Suck.... Döda alltså XD

Aha, då
var det bara att slänga dom då, men skinande rena var dom iaf! Vändningen kom, när jag från ingenstans fick för mig att kolla om de kanske ändå funkade... HELL YEAH it did! :D Vem visste att dom klarade detta? Haha.. Rena och skinande hörlurar + funkar jävligt bra!:)

Sen så blev det snabbt iväg till nya jobbet! ÄLSKAR våran grupp... Det har blivit vårt lilla gäng :p Så jävla sköna vi är, och har så jävla roligt.. Love it.. Allt!!!! :) Hoppas vi hinner prestera så bra så möjligt de här två veckorna, så vi får behålla det! ;)


Mini

 





 kan det stämma ? :)

New Moon

Alltså, i min förra blogg, har jag skrivit 100 gånger om angående min twilight hysteri.. Jag, bokstavligtalat äslar twilight böcker + filmen ( och kommande filmer ). Jag är verkligen besatt, och nu är jag på fjärde och sista boken, har ca 100 sidor kvar att läsa, och believe me, de kommer att läsas ur ikväll!! höhö!

Så ni fattar hur jävla galen och spänd jag är inför premiären av Twilight New Moon?? Jag och Mikka är riktiga fans och vi kmr så fan tälta om de ska vara så för biljetternas skull!! Nu förstår jag hur det känns för alla som jag ansett varit lite töntiga med deras hysteri och besatthet av Starwars, sagan om ringen osv... Vi kmr klä ut oss till vampyrer!! hahah :p <3



Alltså, kan
inte fatta!! ÄLSKAR trailern.. Kmr säkert älska filmen med!!! Inte så långt kvar nuuuu..!! Och kolla hur gudomligt snygg Edward är!! Fast Jacob Black är fan in på hällarna han med...grrr...

Love & Peace



SsssSSSsssSS

(kunde inte komma på någon rubrik :$)

Hejhej!
Sitter här hos Kary och väntar på att hon ska bli klar så jag kan tatta lite på hennes kabel som också funkar till min digital kamera.. Så jag får ta me den hem sedan och pröva om den funkar hehe.. Idag var vi iväg på första arbetsdagen på nya jobbet, som mest bestod av en introduktion och en inblick i hur dom jobbar och hur lokalerna ser u t och så.. Om allt går som jag vill att det ska kmr jag stormtrivas det är jag säker på!! Så imorrn blir det upp tidigt och fixa med en lunchlåda också, för vi ska på 9 timmarsutbildning :) Hoppas allt går som en prima ballerina!! hihi..


En sak som irriterar mig grovt är när folk är respektlösa!! Alltså, kan inte folk använda sin mun, då jävlar ska dom fan inte kunna få behålla sin tunga!!!! Även om man är arg förbannad irriterad what ever så ska man fan kunna artikulera sig rätt!!!! Orka gå runt och fjanta och tönta sig... sånt där står jag inte ut med längre!!



Hehehe... Har känt mig fattig med bilder senaste tiden.. Så  jag titta igenom brorsan data o hitta den här bilden från förra sommarn!!

El arbolito


Provanställning!

Hej hej!! Har nyss kommit hem från jobbet.. Och ska snarast sätta igång med att städa klart mitt rum, eftersom lägenheten idag ska besiktas.. Vi ska ju flytta innan jag åker ner till Chile. Så jag får sätta igång snart.. Ska även hoppa in i duschen för att jag ska påbörja idag min två veckors provanställning hos Arena personal.. Som tur är så är det eftermiddagsjobb så jag hinner med mitt andra på morgonen.. :)

Har velat lägga in en massa bilder på bloggen, men guess what? Jag har troligtvist slängt min usb sladd till min kamera i soporna när vi slängde massa saker pga flytt häromdagen.. Så kan inte lägga ut några bilder.. Vill inte vara tråkig och lägga ut en massa gamla.. Så jag får väl nöja mig med att bara skriva en massa text :p

Ska sätta på lite musik nu och städa  & sedan fixa mig! hihi.. Justja, dreescode? Hm... Office ?

Love & Peace

 


Pusspuss


Fucka ur

'

Gaaaaaaaaaaaaaaahhhh!!! LÄNGTAR loss!! Qlimax 2010 kommer bli the shit!!


G'day.

Godmorgon! Eller ska man säga god eftermiddag? Vakna iaf upp för en timme sedan, har ätit frukost hållt mamma sällskap tagit en cigg med mikka och nu sitter jag här. Ska snart klä på mig för att gå en promenad med mamma :) Stackarn, är hemma sjukskriven, nu är det jag som får ta hand om henne, som ett litet barn. Hihi. Känner mig som en mamma faktiskt hehe :p

Senare ikväll kommer Srdjan in hit, så ska väl chilla med honom och mikka och så får vi se vad som händer senare, vill helst hålla mig i närheten så jag kan vara tillgänglig för min mami.

Ok ok, nu ska jag ta en cigg och sedan städa upp lite i köket, klä på mig och gå ut på promenad :)

Love & Peace



I've forgotten you.

I've forgotten you, that's it. I no longer remember you. I've tired of you. I've forgotten how to say the letters of your name that I loved. You've become a page of the past. Your passion has become something ordinary.  And no matter how weak my intentions become I will still tell you I've forgotten you.  One time you betrayed me and sold me out and didn't care about the tears of my eyes. Enough, I've sacrificed so much.  Sick of crying.. tired of trying. yeah i'm smiling, but inside im dying.

You've become a page of the past. Your passion has become something ordinary. And no matter how weak my intentions become I will still tell you I've forgotten you.  One time you betrayed me and sold me out and didn't care about the tears of my eyes. Enough, I've sacrificed so much.

The tears of my eyes are over. They no longer kill me and cry. I've forgotten you and you must go away so I can live.  I will meet someone other than you and love again.  My heart has become mine. Your place is not my embraces. I'm being cruel just as you were cruel.  Not a day did I make you cry, nor was my heart cruel to you.  There will no be getting back together with you. I've left you shall remain.

Good bye forever.

Det här är jag och bara jag.

Hej hej! Mitt namn är Valeska. Jag är 19 bast, jobbar och sparar pengar för att åka på en 90 dagars semesterresa till chile, där jag har mina rötter. Det här är en väldigt diskret blogg, mest för att mina vänner ska kunna ta en del av min vardag. Eftersom jag har mina vänner väldigt utspritt här i detta ikea land. Och eftersom alla har så mycket sysselsättningar så tror jag nog att det är väldigt roligt att få ta del av ens väns vardag om man inte får chansen att dela den med den. Så det är det min blogg är till för, för att mina vänner ska ta en del av min vardag, mina tankar och mina åsikter. No bullshit. Just me!

Love & Peace.


RSS 2.0