waaaeiiiii

JAG ÄR LAT! Var inte i skolan idag :(:(:( Dum jag e. Vakna runt 11 började halv 9. Imorn ska jag dit vare sig världen går under eller inte!! Nu ska jag iväg. PUSSSSSSSss

En snabb bild på mig idag :)



Nytt bäddsett :)


Svar på frågorna :D

Vilket land kommer du ifrån?
Jag är född o Chile, min mamma är chilenare och min pappa är halv chilenare och halv tysk :)

Hur gammal e du??
Jag är 20 år gammal



Vill du läsa en svensk översättning av koranen ?
Jag har funderat på att läsa koranen, religion intresserar mig.


vilket vavorit djur gillar du?
Katter :)


Vad gillar du bäst pizza med kött eller pizza vegetarian ?
Pizza med kött, fast e inte så stort fan av pizza :P


vilken religion har du?
Jag har kristen tro.


Tror du man ska vänta tills smekmånaden innan man ska förlora sin oskuld? Asså konsekvenserna kanske blir evigheten i helvettet !
Nej jag tror inte man behöver vänta tills giftermål.


favoritfärg?
Min favorit färg är rosa ;)


Vilken årstid gillar du mest och varför just den årstiden för?
ÄLSKAR sommaren. Vädret !


favoritfärg på nagelack?
Stark rosa!



Favoritmat?
Ceviche!!


Favoritsmink?
Vardag: Eyeliner, mascara solpuder på kinderna.
Fest: Maxfactors nya foundation, svart / grön ögonskugga, puder, rouge mascara eyeliner kajal och rosa läppstift :)



Vilka bloggar följer du?
Jag följer classebloggen! :D Sen några vänners bloggar och kikar in på någon skvallerblogg då och då.



favorit affär?
Gina tricot .


när fyller du år?
Jag fyller den 11 januari :D


Bästa som har hänt dig?
Oj, det är väl ganska många saker. Det här året så är det bästa som hänt mig bla att jag börja plugga igen, var i chile och fick en udnerbar liten brorsdotter <3.



Vad har du för mobiltelefon ? Ganska awsoome tycker jag att den ser ut att vara :D
Hehe tack ! Jag har en LG 540 optimus android 1.6. Det är en Skit bra mobil, har den i färgen rosa, och har även köpt ett silikonskal till de med ganska cool design hos www.skal-man.se :)


Har du någon kille?? Har du varit kär?? vem var din första kärlek??
Nej jag har ingen pojkvän, har varit singel sen slutet av april. Jag är alltid kär! Men har jätte svårt att älska folk. Blir trött på killar ganska lätt. Min första kärlek var en kille jag började dejta när jag var 17 .



Sunday

Hejsan mina raringar :) Idag är jag på happy humör! Igår var jag iväg på teater som sagt vi kollade på Enron jag och Jessica. Jätte bra pjäs faktiskt, höll på i nästan 3 timmar. Men det var intressant och roligt. Efter det gick vi hem till Jessica och shottade lite tequila och sedan mötte vi upp Sofia, mams och Eve och gick till pitchers. Det blev ltie mat och en massa drinkar, fy tusan vad dyrt det är med drinkar ute??. Galet. Hehe, sedan avslutade vi det på liquid med ännu mera drinkar :P Och nu har jag ätit lax med kokta grönsaker och smågurkor, fett gott :D Håller på o tvätta också så snart sa jag iväg till tvättstugan, ska göra hemprov i drama också som ska vara klart imorgon??? Tror jag. Hehe. Fars dag idag! Så vi ska baka lite åt bror :) Yaa, blir nog sugit med updates idag, men har mkt o göra, svara på frågorna ikväll! :)

Frågestund!

Nu ska jag ha en frågestund, har aldrig haft det förut, ni får fråga vad ni vill ! <3 :)



Päls

Nu sticker jag iväg på teater :D




No way!!

Inatt drömde jag att jag klippte av mig håret helt själv. Det blev jätte kort typ till axlarna. Och sedangrät jag av ånger, jag ångrade jätte mycket att jag klippte av mig håret. Tänkte på det nyss, jag vägrar klippa av mig håret igen, har velat ha långt hår hela mitt liv. Har haft långt hår förut men aldrig så långt hår som jag verkligen velat ha. Det har tagit mig över 2 år att få "långt" hår igen, men jag tycker att det bara är medium långt. Hehe.





Det här är nog det kortaste hårlängden jag har haft, klippte mig så krot sommaren 2008. Gick till hårfrisören efter att jag försökt blondera hela mitt hår , blev ju blond men håret dog ju. :( Så hon klippte mig så kort :P

Godmorgon!!

Hejsan det blev en jäkla dålig uppdatering i bloggen igår, och jag som bestämt mig för att bli en aktiv bloggare ;) haha. Nej men nu sitter jag och mumsar i mig en jätte god frukost, rädisor, rökt kalkon, ägg+tomat röra och feta ost, fettt gott, till det dricker jag te :) Igår så skulle jag gå ut och ta lite drinkar med Eve men jag däckade framför idol med luren på ljudlöst.:( Var så himla himla trött ! Men idag är jag pigg och vaken vaknade faktiskt för en timma sen och nu sitter jag här framför datorn med munnen full av godheter :) Ikväll ska jag antagligen gå på teater inte super säker, men jag tror jag ska dit, ska FÖRSÖKA plugga nu under eftermiddagen innan teatern + att jag ska färga håret. Jag brukar färga håret var 6e vecka en mörkbrun färg, ser mest naturligt ut. Men nu ska jag vara lite djärv och färga svart;) sist jag hade svart var vintern 08/09. Fast då hade jag kort hår och till de använde jag löshår, som jag inte gör nu, palla. heheh.




Gott var de :D <3

Mornin''

Hejsan godmorgon allihopa. Jag är svintrött, vill bara krypa tillbaka i sängen och  sova ut ! har knappt sovit 4 timmar inatt om ens det, men nu är jag iaf vaken. Sitter framför datorn och äter sig lite frukost. Ska ta 6 bussen till jobbet.. Så dagens planer är, jobba, komma hem och plugga, måste! Sedan ikväll blir det nog idol,antagligen hos Jessy ;) . Nej nu miste jag verkligen inspirationen för att skriva, är nog fortfarande lite för trött för att tänka ut ett bra inlägg, så den här blev väl lite halvkass. Höhö.


Här har ni en video på min underbara lilla sessa, bara 4 veckor gammal, så jäkla söt så det inte e sant! Snälla ni ta min röst med en nypa salt, det är mitt sätt och prata med henne :) Och ni som inte förstår så pratar jag spanska med lilla prinsessan!! ::::::)))





I den här video är vi i mitt rum och kary emmis mamma byter om på henne :) Lilla killen som låter e min kusins son :)
Kolla vid 1 min och 12 sek vilken underbart  gullig min hon gör!!!! ååååååh, älskar dig lilla hjärtat!!

Old times

Jag satt på tåget för några veckor sedan och fick med mig ett par cdskivor som låg och dammade i hyllan då det var proppade med några filmer. Men så hittade jag en cdsiva som innehöll kort från när jag var 16 år. JAg blev super glad, eftersom jag itne har så jätte mycket kort från den tiden, mellan 14-17 . Vi hade en ganska antik dator som krashade våran hårddisk och det mesta försvann. Så det var verkligen jätte kul o titta tillbaka på lite kort :)











Jag saknar dom tiderna .. Jag tror det var the time of my life. Och de som var mina närstående förstår nog mig när jag säger så. Speciellt min närmaste vän. Mikka <3 Uff, så mkt man gått igenom. 10 år av vänskap. <3

Mi chinita linda!!

Tack min lilla älskling för min nya bloggdesign!! Jag vet ej hur man länkar, men hon heter http://pppatriicia.blogg.se det är min underbara lilla smultron som gjorde min nya bloggdesign. Thank you honey. Älskar dig . <3

Spellbound

Igår kväll satt jag och kikade runt på youtube och kom fram till denna video, jag blev helt blown away!! Fantastisk!! Hur awsome är inte dessa gymnaster? Koreografin, ALLT äger. Och vilken styrka de har och balans i kroppen!! Faktiskt så önskar jag ibland själv att jag blivit gymnast. Jag hade velat börja me de när jag var liten. Men för mig blev de fotbollen istället :) Haha, fast man kan ju faktiskt börja nu eller? Ingenting e försent i livet :D haha .



Hos mamma!

Mamma ramlade igår påväg till jobbet och hon landade med ryggen på sin väska och i väskan låg en stor termos som hon slog sig på. Så nu är hon hemma sjukskriven veckan ut iaf. Så jag kom hem för o göra henne sällskap har bott hos Jessica sedan söndag. Ska nog tillbaka till Jessi imorgon tror jag, eftersom jag ska jobba imorgon så är det nog större chans att jag kommer upp 5 på morgonen här hemma än hos Jess. Gjorde Kemi provet igår, och det gick dåligt :( Jag kanske svarade på 10 av 16 frågor. Jag borde ha pluggat mer * slår mig på huvudet * men aja, blir nog massa plugg för mig under jul :( . Med mirakel får jag G, men mirakel brukar väl inte slå in när man ber om det eller hur ? Aja, sedan åkte jag till min sessa och var med henne hela kvällen fram till nio, hon e så gullig vet ni, och igår gjorde vi en video när hon " dansa " såå söööööööt :D Älskar henne galet <3


 

 

Och som ni ser så är min bloggdesign under lite konstruktion just nu, patricia min andra brorsdotter som jag också älskar galet håller på med den, så ny design e på gång :) Kul!!


Awsome!





AND IIIIIIIIIIIIII WILL ALWAYS LOVE THIS VIDEO!!! Alltså omg, this is fcking awsome!! Shit vad jag skrattade när jag såg denna omg. Alltså den här video kommer strax under laserturken!!

Nu drar jag iväg till skolan!!

Ok, dags o dra iväg till skolan! Gjorde mig lite fin :) så om jag får ig var jag iaf snygg på provet. Haha (skämt åsido) :)

Har lyssnat på den här sen jag vaknade, gamla låtar e sååååå bra :)

Vad är det värsta som kan hända???

Jag har inte pluggat tillräckligt och jag fasar över ig :( Kan verkligen inte gaskapitlet, skitsvårt. Idiotisk jag är som väntar till sista dagen för att plugga. Hade tänkt att gå upp 7 imorse för att kunna plugga lite till, haha jag vakna för en timme sen. Har pluggat lite ätit frukost och ska om en timma ge mig iväg till skolan. Jag hoppas jag får G och ví värsta fall blir de ig, och nej det är itne hela världen bara att jag kommer få plugga extra under jul som e lite tråkigt men det får man ta då. Så jag är positiv och ska inrikta mig på de kunskaper jag har så kanske jag ändå klarar provet :) Nej nu måste jag fixa iordning mig inför skolan. Vi höres later ;)

Goooodmorgon :)

Laserturken + laserturken remix.

Och remixen

Haha. Enda jag kan säga!

Jag ska göra KAOZ med snön!

Har ni sett laserturken??? Så arg som han är på lasermannen är jag på snöovädret.. Haha kyla? Det är rena ISHELVETET där ute!! Jag stod en timma vid busshållsplatsen och vänta, kom det någon buss? NEJ. Det ska gå 2 olika bussar här en varje kvart. Jag förstår väl att de kanske inte går att komma fram pga pissvädret där ute, men vilka idiotiska busschaufförer det finns!!! När bussen äntligen kommit efter EN TIMMA så lät han inte oss gå på, vi sa till han ( jag och en kille som också vänta på bussen) att det är kallt och vi väntat hur länge som helst, då sa han ni kan vänta lite till stängde dörren och lät oss inte gå på... Idiot. Jag gick hem. Jag palla inte. Ska försöka ta mig modet till att gå iväg till affären och handla sen.. Men vilket snöoväder, sjukt alltså.


"Gå på stan paus"

Nu har jag pluggat, inte så mycket som jag skulle velat men jag har gjort de! Är fortfarande på kapitel 8 om gaser.. Och vad kan jag? Jo, att den allmänna gaskonstanten är : R= 8,3 J mol-1 K-1.. Haha.. Tänk om våra gaser har någon kemisk beteckning.. hmm undra va de skulle vara då, beror de på maten man ätit eller? ??? hahaha. Ska nog fråga min kemi lärare ... Hahha

några snabba kort innan jag rycker ut i kylan :D

taaz.com

Före och efter, jag vet fett fult hahahhaa men jag gjorde den skitsnabbt på taaz.com skit kul sida när man har fritid ölver som jag inte har nu så plugga valle!!

trakterna


Min lilla brorsdotter !


Älskar dig min lilla pulgita linda!!
Haha, ni får ta min röst med en nypa salt :P

My darlings!

Hej nu är de ny vecka, det skulle jag ha skrivit igår men blev dock inte av. Veckan är helt fullpackad.. Har precis lagat mat och ska snart äta mig lite fetare höhö. Nej men ska snart äta sig lite och sedan blir det 12 timmars maraton Kemi ! WOOOHOOO.. Yes, inte tänka negativt bara massa positiva tankar!! ;) Det blir dock lite "gå på stan" paus runt 5 då jag ska möta upp Jessy för hon vill köpa en vinterjacka och jag vill tipsa om en bra ;) Vet ni vad?? Det SNÖAR loss där ute.. Galet.. Jag tycker om vintern faktiskt, men jag älskar sommaren 1000 gånger mer. Oj det betyder nog att jag verkligen verkligen verkligen tycker om sommaren :D Hehe. Pratade med Maria förut och vi har preliminärt bestämt att vi ska gå på teater nu på lördag, ska kolla på Enron.Jag har försökt att tvinga på Jessica med att följa med men hon ville ha något smaskigt tillbaka då. SAW 3D. Hehe! Jag gillar skräckfilmer MEN jag skriker som en åsna och jag blir svinrädd. Adrenalinet är väl det som lockar. :P

Imorgon har jag som sagt kemi prov, och det är på kapitel 7 till och med 10, och hur långt har jag kommit? Jag kan ju säga att jag e ganska klar i huvudet med kapitel 7 men resterande.. hehe aja det får gå som det går bara jag får G är det ju viktigt, har inte lagt ner de tillräckliga tiden så jag kan inte kräva ett högre betyg av mig själv lixom, man får väl va lite sjyst. Jag ska rocka loss slutprovet så vad spelar de för roll nu ;) hahaha.
Nej, nu ska jag äta min smaklösa mat men god ändå jag är hos jessy och jag hittar verkligen itne saltet hon är inte hemma nu. åååh. OK. :)
BTW, massaaaa masssaaa masssaaa pussar till en speciell person <3
Liten spegelbild från jessicas bday :)

Godnatt

Ska upp om 4 timmar och jobba.. har ju typ mini lov nu hela denna vecka.. Så jag har fått lite jobb nu, skönt har man lite extra pengar inför jul som e typ snart hehe..
Blir lite bilder nu från helgen osv. :)




Jag och min lilla prinsessa!!



Emmi och sin mami.



Emmi och Srdjan :P



Jessy, Eve o jag :)



Min bror ser helt sleten ut :P + mina två prinsessor!!





Jag fastnar tyvärr inte på kort :P





Såååååååååå FINA!!! :) <3

Klockrent!

Haha en kompis visade den för mig häromdagen, jävlar vad vi garva. Haha fett taskigt att skämta sådär, men helt jäkla klockrent! hahahaha. <3


RSS 2.0