OK

Jag har inte fått hjälp med min design yet.. but i did it my way..haha får ha de såhär tills de  fixas en bäättre :D

Colouring book.


The power of bob marley!!!

Haha !! Vilken sweet unge!! Såååå himla söööööt, you gotta love the power of reggae... :D




Tattooos..

Jag är så himla sugen på en ny tattoo, ska förbättra min som jag har på nacken, den ska få vingar och snyggas till lite :) Men e riktigt sugen på en ny, en stor. en som går från ryggen vid midjan ner till magen, antingen phoenix fågeln eller en drake, men de får bli när jag har kroppen för de, blir nog om ett år ungefär när jag tränat upp mig och spänt åt huden runt de här områdena, vill också att de ska täcka mina bristningar :) ..
Något åt de här hållet, int som dom, men åt de hållet som sagt... :)

Man down.

Jag ska vara helt ärlig nu, idag var första gången jag hörde denna låt, hehe lite efter, men hur sköön e den inte??? PRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

nytt..

De kommer ny bloggdesign snart, jag och patti har msn dejt ikväll, så ska jag vägleda henne till min nya design, jag suger på de där, eller egentligen inte, höll på mkt förut med det.. men har inge ork nu heheh.. så ikväll då jäklar ;)

Solos

mmm...!!

Struktur!

Sitter här och chillar till Jah Cure, as sköna låtar, jag har varit super seg hela dagen, sov bara två timmar inatt, gick upp klockan 5 imorse för jag började kl 6 på jobbet.  Så när jag kom hem runt 11 så tog jag bara min prinsessa lektelite med henne, sedan somnade vi sött ihop, dock sov hon bara 1 timma, och jag 3 ! Hehe . Hon är sjuk lilla, hon är förskyld, :( När jag vaknade, så var jag så otroligt seg!! Kunde knappt ställa mig upp, kroppen ville inte ! Men sedan satte jag mig och kolla på lite serier och nu är jag igång(!) hehe. Nu ska jag bara fixa lite här i rummet och sedan plugga lossen :D Längtar galet till i helgen, bär av mot lite äventyrer ;)

Justja, det här med struktur. Jag är så himla slarvig, med allt! Allting i sista minuten och sedan skiter de sig bara.. Nu ska jag fan få struktur på min vardag, de e fan mitt nyårslöfte, före allt o alla! :P


I min tråkhet fann jag(de låg bredvid mig) ögonskuggor, och jag började leka artist? Haha. Jag är  inte så estetisk av mig, och de slutade med att jag såg ut som en clown. hihi. Såhär har ni lite pictures :) Webcamera dock. hoh

Working on it ! :)

Flera kg som behövs gå ner, men jag jobbar på de!!! :)

-7

Hejsan alla glada!! Någon mer än jag som är glad idag? :)Min dag förgylldes när jag ställde mig på vågen, minus 7 kg sen jag började och -10.8 kg sen i november!! hihi, fett glad.. Snart närmar jag mitt första delmål :)

Igår spelade vi in lite av min brors nya projekt, han är ju pappaledig så han har mycket fritid över, så vi filma med familjen o brorsan vän. Riktigt kul, höll på till typ ett inatt :)

Idag ska jag plugga på hemprovet och psykologin, och ikväll ska jag iväg och träna <3 älskar o träna nu för tiden!! <3 <3







HAHA.. Alla skulle ha peruk igår :P

<3

Jag och Jessy ;D
Nyvaken jag :D

Mmm!!!!

LOVE THIS SONG!! La pulenta, den här spelas 24/7 i mina lurar och högtalare!! Min senaste favorit låt på läääängeee...

sådär

Det här är första videon i en serie om illuminati inom music industrin, det var den första videon jag såg, och den väckte fett mycket intresse, man blir guidad till de fortsatta videon när denna tagit slut, hehe :P Tycker den e intressant och fett läskig, kolla!!
Den här är bara sjukt läskig!!

åååhh

Det går inte att lägga in videos, fattar inte vrf?! maila kundservice får se om de fixar de. hoppas, inget kul o blogga om man inte kan lägga in lite videos, eller hur?!

Nattpladder

Hejsan! Sitter i min underbara vän jessicas vardgasrum och drygar runt på nätet, har tvn på också, kom hit för någon timma sen, var ju på "dejt" haha, allt gick bra, tills han klanta sig, grovt tyckte jag iaf. ^^ Aja jag o jessy åt ägg och sardiner, fett gott faktsitk! hihi..

Måste betala in högskoleprovet imorgon, denna månad har varit lite kämpig med cashen, mkt utgifter, men de blir nog bättre till nästa månad, då blir de csn + löning, fett :)

Nu är det såhär att jag äntligen bestämt mig för vad jag vill bli i livet, finally, men vill lixom inte avslöja de förens jag kommer in på programmet, och de är väldigt höga poäng både i betyg och högskoleprovet poäng, drf ska jag ju försöka göra den nu till april för o komma in i höst, och är det så att jag inte kommer in på uni i höst, då drar jag mig nog ner till chile, läser ett svenskt radioprogram för att hålla igång huvudet, då fortsätter jag såklart att göra HGprovet i svenska ambassaden(de går) så kan jag göra ett nytt försök inför Hösten 2012, då vi alla kommer att gå under ;) haha..

Och föresten, tror ni på det här med illuminati? Jag är helt körd, fast de blir jag oftast, det är intresseväckande för mig, blir helt tagen av saker, men är ändå väldigt kritiskt för de, fast de känns som att de e något man kanske vill tro på? Eftersom världen e så jävla fucked up. Jag ska lägga upp ett par intressanta videos som jag har sett, sen är de upp till er vad ni vill tro eller inte :)
lägger upp video i nästa inlägg ;)

Imorgon börjar jag på en hemtenta som håller på i 8 dagar, måste göra 2 diskussionsuppgifter i sam b, engelska tma2 ska vara inlämnat tills på söndag, måste plugga inför psykologiprovet nästa vecka, jadu de e mkt på gång!! Får sätta igång imorgon fan, blir nice .. hehe ha mkt o göra, blir nog ingen utgång eller kompis träff i helgen, ska bara plugga, det sociala livet kommer till sommaren va!! då ska vi röja loss, blir en veckas utomlandssemester med jessy i augusti, vi har inte bestämt vart vi ska än, men att vi ska ut ur sverige, de ska vi :)



jag och en av mina bästaste vänner <3


Valentines day..

Ja de blir antingen "dubbeldejt", enkeldejt eller så väljer jag att stanna hemma med familjen. Vi får se vart kvällen bär sig av, blir bra i vilket fall :D hihi.

Egobilder


12-02-11

Hejsan! har spenderat lördagen med att vakna sent, äta fisk och broccoli åka iväg till mikka med jessi o patti och mysa över stekt kyckling :) Nöjd lördag. :) åhh, längtar till slutet av denna månad för då ska jag göra lite skojj :)
Har egentligen inte så mycket att säga så jag slänger upp en bild på mig och min stora prinsessa !! :) <3

Hej!!

Hejsan mina darlingar, det har varit grymt dåligt uppdatering, och i och med att nicoll "requesta" en uppdatering ska jag göra ett gott försök! Håller på med min förhoppningsviss sista termin  på komvux, så ja fixar min behörighet inför Uni, ska göra högskoleprovet nästa månad i föhoppning om att det ska gå awsome :) Så man kommer in på det man vill nu till hösten, och blir det så att jag inte kommer in i höst fortsätter jag göra högskoleprovet tills jag får ett tillräckligt resultat för programmet jag vill läsa :D Det är sjukt mkt nu i skolan, läser 6 kurser, 4 på distans 2 på dagtid. Så jag har ganska så sjukt mkt att göra, dessutom har jag börjat träna loss, är inne på min 4e träningsvecka :D Har gått skit bra, minus 6 kg :P hihi.
Ikväll har vi firat min lilla pluttinuttiga brorsdotter, som blivit tonåring!! GAAHH!!! Fattar inte? Hur gick det till? Gått så sjukt fort, 13 bast!! Kommer ihåg hur liten plutt hon var!! Vi har haft as mysigt haft över släkt och bekanta och ätit tacos mm gott, och istället för tårta bakade jag en kladdkaka( i födelsedagsbarnets begäran) den var awsome, :)
Min prinsessa är 6 ½ månad nu och hon e så himla sööötnööt!!! Hon e så duktig och pratar hela hela tiden, säger " BABABABA" och hon har till och med sagt Hej på spanska...lät lite sååhär.... HOoooooooooooooooooooooooOoo... LA" men hur awsome var det inte?!?! :D Min lilla tjej så underbar!!!!
Ok, nu har inspirationen tagit slut, avslutar de hela med lite bilder ;)

RSS 2.0