likgiltig..

När en kille / tjej är otrogen mot sin partner förlorar man en tillit som inte går att skapa igen. Det går helt enkelt inte! När en kille/tjej gör saker mot en under dess förhållande som t.e.x att gå bakom ryggen, vara otrogen, ljuga osv så skapas det en mur av skit. så när man " bevisat" att man förtjänar tilliten igen så räcker det inte. Det kommer aldrig bli bra igen. Och förhållandet kommer aldrig att vara tillräckligt för vilken minut som helst påminns man av den muren av skit som har byggst upp.

Dum som man oftast är när man älskar och är kär så går man oftast tillbaka till det. Man väljer inte att gå vidare och vara öppen för något annat som kan få en att vara lycklig. Nej man går oftast tillbaka, och blir sårad om och om igen. Och man svor och svär på att aldrig någonsing sjunka till den nivån att träffa personen som har sårat än. Men ändå gör man det.

På ett eller annat sätt kommer de fram. Lek då inte perfekt bakom rutan. Istället snacka inte om hur bra du är. När det ändå kommer fram på ett eller annat sätt att du e så jävla svag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0